Administrator innstillinger

I administrator innstillinger kan eieren av Netigate kontoen til bedriften din tilordne bestemte brukere rettighetene til å være administrator for bestemte kontoer. Dette betyr at disse menneskene er ansvarlige for å holde brukertilgang og systeminnstillinger oppdatert. Det mest avgjørende ansvaret er å skape og vedlikeholde brukertilgang aktive. En del av dette ansvaret er også å sørge for at hver enkelt bruker har de riktige tillatelsene, slik at de kan se undersøkelsene som er relevante for deres arbeid, og om de også skal kunne opprette og redigere undersøkelser.

Det finnes flere forskjellige kontoinnstillinger som også trenger oppmerksomheten til administratorer. Disse innstillingene inkluderer passordinnstillinger, datalagring og oppsett av undersøkelsesmapper.

Les om datalagring, DKIM, og eksportering av personopplysninger under sikkerhet og datalagring.

Innstillinger for selskapet

I firmainnstillinger kan du laste opp og erstatte firmalogoen. Firmalogoen vises på alle brukeres Startside, i tillegg til undersøkelser i respondentvisning, så vel som i rapporter.