Success Center

Support

Oppbevaring av undersøkelsen

Når du er inne i undersøkelsen, vil du alltid ha tilgang til innstillinger for oppbevaring av undersøkelsen fra menylinjen under toppmenyen. Design maler og Språkinnstillinger er også tilgjengelig der.

I Innstillinger vil du ha tilgang til mye nyttig informasjon om undersøkelsen din. Denne informasjonen er delt inn i seks deler: Innstillinger for undersøkelsen, Distribusjons,  Varslingsinnstillinger,  Insentiver, Oppbevaring av undersøkelsen og Quiz-innstillinger.

I innstillingene har du følgende alternativer:

Dato for delvis sletting: Hvis du aktiverer alternativet Delvis Sletting i Netigate-kontoen eller undersøkelsen, vil det være en planlagt sletting av undersøkelsesdata med det formål å fjerne personopplysninger eller personopplysninger om respondentene dine på den angitte datoen. Delvis sletting av en undersøkelse betyr at bare bestemte datapunkter slettes fra en undersøkelse. Hvis en delvis slettingsdato ble angitt på kontonivå, vises den her. Du kan fortsatt endre datoen for denne bestemte undersøkelsen. Les mer om Delvis Sletting her.

Delvis sletting etter dager: Hvis du aktiverer alternativet Delvis sletting etter dager i evalueringsinnstillingene, vil det være en planlagt sletting av respondentdata med det formål å fjerne personlig informasjon om respondentene dine. Dette vil bli gjort et bestemt antall dager etter at undersøkelsen ble fullført og/eller besvart av en respondent. Delvis sletting betyr at bare bestemte datapunkter slettes fra en undersøkelse.

Dato for fullstendig sletting: Hvis du angir en dato for dette alternativet i undersøkelsen, blir det planlagt sletting av alle undersøkelsesdata basert på innstillingene for oppbevaring av undersøkelsen.

Fullstendig sletting av undersøkelser vil fjerne alle data som er koblet til undersøkelsen og kan ikke angres. Hvis en fullstendig slettingsdato ble angitt på kontonivå, vises den her. Du kan fortsatt endre datoen for denne bestemte undersøkelsen. Les mer om Fullstendig Sletting her.

Fullstendig sletting etter dager: Hvis du aktiverer alternativet Fullstendig sletting etter dager i innstillingene for undersøkelsen, blir det planlagt sletting av alle respondentdata basert på innstillingene for oppbevaring av undersøkelsen. Fullstendig sletting av respondentdata vil fjerne alle data om respondentene og kan ikke angres. Dette inkluderer både utsendelser og eventuelle undersøkelsessvar innsendt av respondenten.

Deaktiver alle ingsinnstillinger for oppbevaring for denne undersøkelsen: Merk av i denne boksen for å utelate undersøkelsen fra delvis og fullstendig sletting som er angitt av innstillingene for oppbevaring i kontoen.

Merk: Sluttdato og (delvis) slettingsdato er ikke det samme! Sluttdatoen for undersøkelsen bestemmer datoen for når respondentene ikke lengre kan svare på undersøkelsen. Du vil fortsatt ha tilgang til resultatene og gjøre analysen din. (Delvis) slettingsdato er datoen for når undersøkelsesdataene vil bli (delvis) slettet. Dette betyr at du ikke vil ha tilgang til dem lenger, ettersom (en del av) dataene er fjernet fra serverne, og dette ikke kan angres.