Quizinnstillinger

Når du skal bruke Netigate til å lage en quiz eller test er det lurt å starte med quizinnstillinger. Følg deretter disse trinnene for å opprette en quiz eller test.

Trinn 1: Quiz innstillinger
Trinn 2: Legg til spørsmål og svar
Trinn 3: Tidsbegrensning og timer
Trinn 4: Legge til et poengsystem

Hvor finner jeg quizinnstillinger?

Start med å opprette en ny undersøkelse. Gå til Innstillinger for undersøkelsen.

quizinnstillinger

Bla deretter helt til bunnen der du finner Quizinnstillinger.

quiz innstillinger

Vis svar viser respondentene svaret når de fullfører undersøkelsen. Hvis du kombinerer det med Telle riktige svar, vil du også se en presentasjon av både riktige og uriktige svar.

Telle korrekte svar viser antall riktige svar på slutten av quizen. Du må legge til en sluttekst for å vise resultatene når quizen er fullført. Den inneholder også en Poengsum-kolonne i Respondenter-fanen i rapporten.

Du kan velge å bruke begge disse innstillingene eller bare den. Velg innstillingene du vil bruke, og klikk på Lagre endringer.