Stjernerangering

Innholdsfortegnelse

Hva er en Stjernerangering, og hva brukes det til?

Stjernerangering kan brukes til å vurdere svaralternativer ved hjelp av stjerner. F.eks. når du vurderer en restaurant eller et produkt. Dette bør kun brukes når bare ett av flere svaralternativer kan velges.

Hvordan tilpasser jeg Stjernerangeringen min?

Som du kan se har du et utvalg av alternativer for Stjernerangeringen din øverst i dialogboksen. La oss ta en rask titt på hva disse gjør, så vel som det grunnleggende.

For det første legger du til spørsmålet ved å dobbeltklikke på den øverste raden.

Antall stjerner brukes til å legge til ore fjerne antall stjerner. Stjernerangering fungerer bare med 5-7 stjerner.

Vekt brukes til å gi deg muligheten til å vekte responsalternativene. Vekting av svaralternativene gir deg muligheten til å tegne ulike typer verdier i rapporten. En gjennomsnittsverdi og standardavviket for svarene.

Obligatorisk brukes hvis du vil at svaret på dette spørsmålet skal være obligatorisk. Dette betyr at respondentene må svare på spørsmålet for å gå videre til neste side eller undersøkelsen.

Når du er fornøyd med innstillingene dine, klikker du på Lagre og forhåndsviser siden din for å kontrollere at alt er slik du ville at den skulle være.

Hvordan ser Stjernerangering ut for respondenten?

Standard visning: