Kontoinnstillinger

Uansett hvor du er i Netigate-plattformen, er Kontoinnstillinger alltid tilgjengelig i hovednavigasjonsfeltet.

Ved å klikke på kontonavnet ditt (vanligvis navnet ditt), vises en nedtrekksmeny med muligheten til å gå inn i Kontoinnstillinger som det første alternativet.

kontoinnstillinger tilgang

Der inne har du flere seksjoner med innstillinger avhengig av kontotypen din, men de første alternativene er alltid Min konto og Endre passord.

Min konto gir deg informasjon om hvilken rolle du har i din bedrifts Netigate-konto, bruker-ID-en din, hvor lenge kontoen din er gyldig, med mer.

kontoinnstillinger oversikt

Hvis du vil endre passordet ditt, kan dette gjøres i Endre passord. Start med å skrive inn gjeldende passord, og velg deretter det nye. Kontroller at passordet følger alle passordkravene som er angitt av administrator.

Hvis du vil lese mer om de ulike delene i Kontoinnstillinger, kan du gå til de respektive artiklene.