Tidsbegrensning og Timer

Innholdsfortegnelse

Hvis du vil legge til tidsbegrensning og timer når du bruke Netigate til quizer eller tester, er dette selvfølgelig mulig! Følg disse trinnene for å opprette quizen eller testen.

Trinn 1: Quizinnstillinger
    Trinn 2: Legg til spørsmål og svar
    Trinn 3: Tidsbegrensning & timer
    Trinn 4: Legge til et poengsystem

Hva er Tidsbegrensning og Timer?

Tidsbegrensning er den totale grensen for hvor mye tid som kan brukes på en side eller i undersøkelsen/quizen/testen.
    Timer er en nedtelling av hvor mye tid du har igjen til tidsbegrensningen er nådd.

Tidsbegrensningen og Timer-funksjonen har to bruksområder:

1. definere maksimalt antall minutter brukt på en undersøkelse, eller
    2. antall sekunder før du blir omdirigert etter å ha fullført en undersøkelse.

For å lese mer om hvordan du bruker Tidsbegrensning til å omdirigere etter å ha fullført en undersøkelse, klikk her.

Hvordan legger jeg til en Tidsbegrensning i quizen min?

Du kan angi en egendefinert tidsbegrensning for en undersøkelse ved å legge til [TIMELIMIT:X] i Intro Tekst-feltet  i en undersøkelse. X representerer antall minutter respondenten har til å svare på en undersøkelse eller quiz. Erstatt X med antall minutter du vil tillate i undersøkelsen/quizen/testen.

Eksempel:

[TIMELIMIT:1] vil gi respondentene 1 minutt til å fullføre en hel undersøkelse.

Viktig: Innstilling av tidsbegrensning overstyrer innstillingene i undersøkelsen for «Tilgang til fullførte svar».

Hvordan legger jeg til en Timer på hver side?

Start med å legge til et Infotekst-felt på hver side der du vil at tidtakeren skal vises. I hvert respektive tekstfelt må teksten [TIMER] legges til.

Bruk av Timer-funksjonen fører til at en tidtaker vises når du svarer på undersøkelsen. Det teller ned tiden som er angitt av kommandoen Tidsbegrensning.

Hvis tidsbegrensningen er nådd, sendes brukeren til slutten av undersøkelsen i stedet for til neste side når brukeren prøver å fortsette.