Media

Innholdsfortegnelse

Hva er Media og hva brukes det til?

Media brukes når du skal legge til bilder eller videoklipp i undersøkelsen. Hvis du bruker Netigate som en læringsplattform, er dette et flott verktøy for å legge til forelesninger eller instruksjonsvideoer. Det er også et flott verktøy i kombinasjon med noen av de andre spørsmålstypene.

media opplastning

Hvordan tilpasser jeg mediet mitt?

Media bruker samme dialogboks som Infotekst. Det er ikke så mange alternativer her, bortsett fra dine standard tekstredigeringsalternativer. Velg skriften du vil ha, farge, plassering osv. Du kan imidlertid tilpasse ved hjelp av HTML-koding. Det første du gjør er imidlertid å velge mediet du vil sette inn; enten fra en URL-adresse eller laste opp en fil.

Når du laster opp en fil, forhåndsvises filen du har valgt, i dialogboksen.

Hvordan ser Media ut for respondenten?

Fil fra URL i kombinasjon med stjernerangering:

media forhåndsvisning