Netigate Success Center

Support

Redigeringsmodus

Etter du har opprettet en undersøkelse, havner du i redigeringsmodus, men først må du navngi den, og velge perioden den skal være aktiv – begge disse kan endres i undersøkelsesinnstillingene senere hvis du har behov for det.

Du kan også velge om du vil at undersøkelsen skal være anonym. Det er viktig å tanke på at når dette alternativet er aktivert, kan det ikke deaktiveres. Hvis du er i tvil om undersøkelsen skal være anonym eller ikke, anbefaler vi at du ikke velger dette alternativet her, men heller i undersøkelsesinnstillingene  senere.

Når du er fornøyd, klikker du på den grønne Opprett-knappen for å gå inn i redigeringsmodus for undersøkelsen.

Øverst er en statisk meny som forblir den samme enten du er i redigeringsmodus eller distribusjon. På venstre side finner du en menylinje for ulike spørsmålsinnlegg, og like under har du en menylinje for de forskjellige sidene i undersøkelsen, samt et raskt sammendrag av undersøkelsesinnstillingene dine, Designmal og Språkinnstillinger.

redigeringsmodus overblikk