Success Center

Support

Del rapport

Innholdsfortegnelse

    Du kan dele undersøkelsesrapportene du oppretter med hvem som helst, i eller utenfor selskapet. Skreddersy din rapport slik at den passer dine spesifikke behov. For eksempel kan du skjule sensitive data og strukturere rapportene for å hjelpe respondentene til å forstå den.

    Du kan også lage komparative serier, skjule spørsmål, endre rekkefølgen, inkludere eller ekskludere data, og mye mer.

    Ved å bruke forskjellige innstillinger kan du endre rettigheter og tillatelser, samt sikre data i dine delte rapporter.

    Dele fra en åpen rapport

    Dersom rapporten du vil dele er åpen, klikker du på DEL i handlingsmenyen og vinduet for deling åpnes.

    Her får du to valg for hvordan du kan dele rapporten, via en generisk lenke eller via e-post.

    Del rapport via lenke

    Kopier den delbare lenken som genereres fra rapporten din, og del den via ønsket kanal. Eventuelle endringer du gjør i innstillingene for lenkene, eller den vedlagte rapportversjonen, blir brukt umiddelbart.

    Del rapport via e-post

    For å dele via e-post, legger du til en e-postadresse, eller flere, til mottakerne av rapporten. Skill mottakere med komma eller mellomrom i boksen og klikk på Ferdig. I motsetning til når du deler en lenke, kan du bruke denne metoden for å holde kontroll på hvem som har tilgang til den delte rapporten. Dette betyr også at du på et senere tidspunkt kan endre listen over mottakere, endre innstillingene for en bestemt mottaker eller slette tilgangen fullstendig.

    Del en eller flere rapporter fra lagrede rapporter

    Klikk på MENYEN TIL VENSTRE > Lagrede rapporter > Opprettet og så markerer du rapportene du ønsker å dele. Klikk så på DEL.

    Du vil så bli omdirigert til delingsvinduet der du kan velge å dele rapporten via lenke eller e-post, før du definerer rettigheter og tillatelser.

    Innstillinger

    Uansett hvilken delingsmetode du velger, vil du ha tilgang til en standardliste med innstillinger og tillatelser som brukes på den delte rapporten. Alle endringer i disse innstillingene blir brukt umiddelbart.

    Lær mer om de forskjellige innstillingene for rapporten i sidemenyen her i Success Centeret.