Design maler

Innholdsfortegnelse

Hva er en Design Maler, og hvor finner jeg den?

Design maler bestemmer hvordan undersøkelsen vil se ut for respondentene. På samme måte som innstillingene for undersøkelsen så er Design malene tilgjengelig i toppmenyen i redigeringsmodus i hver undersøkelse.

Vinduet som åpnes, gir deg flere forskjellige maler laget av Netigate som du kan velge mellom. I tillegg til dine tilpassede design, hvis deres bedrift har lastet opp sitt eget design.

Tilpass Design mal

Du kan tilpasse et eksisterende design ved å laste opp firmalogoen din. For å gjøre dette bruker du knappen Last opp. Merk: maks. størrelse for logoer er 2 MB.

Responsive Design Maler

Med forhåndsvisning kan du se hvordan respondentene vil se undersøkelsen ut ifra den valgte utformingen på forskjellige enheter. For eksempel datamaskin, mobil og nettbrett.