Design maler

Innholdsfortegnelse

Hva er en Design Maler, og hvor finner jeg den?

Design maler bestemmer hvordan undersøkelsen vil se ut for respondentene. På samme måte som innstillingene for undersøkelsen så er Design malene tilgjengelig i toppmenyen i redigeringsmodus i hver undersøkelse.

Vinduet som åpnes, gir deg flere forskjellige maler laget av Netigate som du kan velge mellom. I tillegg til dine tilpassede design, hvis deres bedrift har lastet opp sitt eget design.

Tilpass Design mal

Du kan tilpasse et eksisterende design ved å laste opp firmalogoen din. For å gjøre dette bruker du knappen Last opp. Merk: maks. størrelse for logoer er 2 MB.

Visningsmodus

Du kan også bestemme om du vil bruke visningsmodus. I visningsmodus hopper undersøkelsen automatisk til neste spørsmål når et svar er gitt av respondenten. Merk:  Den automatiske omdirigeringen vil kun fungerer for Matrise, NPS-spørsmål, Nedtrekksmeny, Stjernerangering og Radioknapper. Det automatiske hoppet til neste spørsmål fungerer ikke for Kryssruter, Tekstboks, Media, Infotekst og Slider siden systemet ikke gjenkjenner om en respondent er ferdig med svaret eller ikke. Eksempel: Kryssruter tillater brukere å velge flere alternativer, da må systemet gjette når respondenten er ferdig med å sjekke alle sine alternativer. I slike tilfeller må respondenten manuelt klikke på Fortsett/Neste-knappen.

Hvis du foretrekker at respondentene manuelt velger å fortsette til neste spørsmål, deaktiverer du Visningsmodus.

Responsive Design Maler

Med forhåndsvisning kan du se hvordan respondentene vil se undersøkelsen ut ifra den valgte utformingen på forskjellige enheter. For eksempel datamaskin, mobil og nettbrett.