Graffarger

I kategorien Hovedrapport i Kontoinnstillinger finner du Graffarger. Med dette alternativet kan du angi graffarger for alle rapportene dine i Netigate. Denne innstillingen påvirker alle brukere som er koblet til kontoen.

graffarger

Hvordan endre graffarger?

Endre hvordan grafene vises ved å klikke på fargene som er tilgjengelige, under Velg farger og velge ønskede farger. Velg ønskede farger fra ferdige paletten, eller skriv inn RGB- eller HEX-koden hvis du foretrekker det.

Du kan også legge til flere farger ved å klikke

Klikk Lagre for å bruke innstillingene du har valgt.