Success Center

Support

Opprett, lagre og slett en rapport

Innholdsfortegnelse

    Opprett, lagre og slett en rapport er noe av det første du bør sette deg inn i når du jobber i rapport delen av Netigate. Når du er inne i rapporten til en undersøkelse for første gang, får du opp en standardrapport. Denne opprettes automatisk og lagres som den første versjonen av rapporten. Eventuelle endringer du gjør her, lagres automatisk. Standardtittelen på rapporten samsvarer med navnet på undersøkelsen den er basert på.

    Ønsker du ikke å lese om rapporten? Se denne informasjonsvideoen (engelsk):

    Lagre en ny versjon av rapporten

    Under tittelen på rapporten klikker du på LAGRE SOM etter å ha brukt filtre eller endringer. En modal vil dukke opp der du kan skrive inn et nytt navn før du klikker LAGRE SOM igjen. Denne nye rapportversjonen vises nå automatisk i stedet for den forrige versjonen av rapporten. Du finner den forrige versjonen av rapporten ved å klikke på Lagrede rapporter-knappen øverst til venstre i vinduet.

    Opprette en ny rapport fra bunnen av

    Hvis du vil opprette en ny versjon av rapporten fra bunnen av, klikker du NY. Du vil da bli bedt om å gi den nye rapporten et navn. Skriv inn ønsket navn, og klikk på OPPRETT. Dette oppretter en standardrapport med alle filtre og endringer fjernet. Den nye versjonen vises nå automatisk i stedet for den forrige versjonen. Du kan vise den forrige versjonen ved å klikke på  Lagrede rapporter øverst til venstre i vinduet.

    Lagre rapporten

    Det finnes to alternativer for lagring av rapporter i Netigate. Du kan også lese om hvordan du sletter rapporter i denne artikkelen.

    Rapporter har en automatisk lagringsfunksjon, som er aktivert som standard. Når dette er aktivt, lagres eventuelle endringer umiddelbart i rapportversjonen du arbeider med. Det er viktig å merke seg at dette vil påvirke delte rapporter.

    Hvis du ikke vil at endringer skal lagres automatisk, kan automatisk lagringsmodus deaktiveres.

    Når automatisk lagring er deaktivert, vises en LAGRE-knapp øverst i rapportene dine, slik at du kan lagre fremdriften manuelt.

    Merk: Veksleknappen er unik for hver rapportversjon, så du må deaktivere den manuelt for hver rapport.

    Slett en rapport

    Hvis du vil slette en rapportversjon, klikker du Lagrede rapporter. Her kan du slette alle rapportversjoner, eller velge individuelle rapporter ved hjelp av de tilsvarende avmerkingsboksene.

    Merk: Delte rapporter er utilgjengelige hvis du sletter rapportversjonen de er basert på.