Kjære Netigate brukere, Vår support er stengt i dag mellom 12-13. Send oss ​​en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelske support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Support

Inkluder bedriftslogo

Du kan velge å ha bedriftslogoen synlig i overskriften til en delt rapport.

For å kunne gjøre det, må du først ha lagt inn bedriftslogoen på kontoen din. Dette kan du gjøre / sjekke ved å klikke på Kontoinnstillinger > Firmainnstillinger> Last opp. Vær oppmerksom på at du må ha administratorrettigheter for å foreta disse endringene.

For å gjøre logoen din synlig i overskriften til en delt rapport, gå til ønsket rapport og klikk på DEL > Innstillingsikonet > Inkluder bedriftslogo.