Inkluder bedriftslogo

Du kan velge å ha bedriftslogoen synlig i overskriften til en delt rapport.

For å kunne gjøre det, må du først ha lagt inn bedriftslogoen på kontoen din. Dette kan du gjøre / sjekke ved å klikke på Kontoinnstillinger > Firmainnstillinger> Last opp. Vær oppmerksom på at du må ha administratorrettigheter for å foreta disse endringene.

For å gjøre logoen din synlig i overskriften til en delt rapport, gå til ønsket rapport og klikk på DEL > Innstillingsikonet > Inkluder bedriftslogo.