Kära Netigate användare, Vår support är stängd idag mellan 12-13. Skicka oss en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelska support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Support

Inkludera företagets logotyp

Du kan välja att göra företagslogotypen synlig i sidhuvudet i en delad rapport.

Innan måste du först ha lagt till en företagslogotyp på ditt konto. Du kan göra / kontrollera detta genom att klicka på Kontoinställningar> Företagsinställningar> Ladda upp fil. Observera att du måste ha administratörsrättigheter för att utföra dessa ändringar.

Så här gör du för att göra din logotyp synlig i sidhuvudet i en delad rapport: gå till önskad rapport och klicka på DELA> Inställningsikonen ⚙> Inkludera företagets logotyp.