Frågeinsatser

Som vi nämnt i tidigare kapitel kommer du att se en stapel med olika frågeinsatser till vänster på skärmen när du skapar din undersökning. För att använda insatsen kan du antingen dra, släppa eller bara klicka på alternativet. Frågan kommer som standard att placeras sist på den sida du för närvarande arbetar med. Ändra placeringen av frågan genom att dra och släppa den till önskad plats.

Frågebanken med standardfrågor är skapade av Netigates experter och finns alltid tillgängliga överst i den vänstra menyn för att användas eller bli inspirerad av.

Vi ska nu ta en titt på hur de kan användas.