Informationstext

Innehållsförteckning

När kan jag använda en informationstext?

En informationstext kan användas för att lägga till text som inte är direkt kopplad till en fråga. Du kan även använda informationstext för att lägga till bilder och videoklipp. Du kan inkludera upp till 1,975 tecken.

Hur anpassar jag en informationstext?

Eftersom informationstext endast är avsett för text finns det inte så många alternativ här förutom de vanliga textredigeringsalternativen. Här kan du välja teckensnitt, färg, placering etc. Du kan dock anpassa informationstexten genom att använda HTML-kodning.

När du är nöjd med dina inställningar, klicka på spara och förhandsgranska din sida för att kontrollera att allt ser korrekt ut.

Hur ser informationstext ut för respondenterna?