Success Center

Support

Skapa ditt konto

Innehållsförteckning

Du kommer att få ett e-mail från kontots administratör som ber dig att verifiera ditt konto. Detta e-mail skickas från info@netigate.se eller info@ntgt.de (beroende på om du befinner dig på vår Azure- eller DACH server). Genom att klicka på knappen i mejlet så kommer du att vidarebefordras till sidan där du kan ställa in ditt lösenord.

Obs! Om du inte får bekräftelsemailet: Vänligen kolla din skräppostmapp eller kontakta din administratör för att få ett nytt e-mail skickat till dig.

Obs! Alla konton är personliga och får INTE användas av andra. Läs mer om varför du behöver en personlig inloggning här.

För att uppdatera ditt lösenord så måste alla lösenordskrav, som har bestämts av din administratör, uppfyllas. Du kan se minimikraven i bilden nedan. När du har skrivit in ett giltigt lösenord kommer alla lösenordskriterier i listan markeras med grönt:

Om ett krav inte har uppfyllts så visas det med ett X.
    När du har angett ett giltigt lösenord vidarebefordras du automatiskt till inloggningssidan.

Hur loggar jag in på Netigate?

Om du inte redan har vidarebefordrats till inloggningssidan måste du gå till ditt kontos inloggningssida.

Länder som tillhör DACH-kompositionen använder den tyska servern:
    https://www.ntgt.de/tool/login.aspx

Alla andra länder finns på vår azura server:
    https://www.netigate.se/tool/login.aspx

På denna inloggningssida måste du ange ditt personliga användarnamn (din e-postadress) och ditt lösenordet. Logga sedan in och välj ditt konto.

Mina inloggningsuppgifter fungerar inte

Det finns två olika typer av felmeddelanden om ditt inloggningsförsök misslyckas.

1. Inloggning misslyckades: Du har angett felaktiga inloggningsuppgifter. Kontrollera att e-post och lösenord är korrekt.

Tryck på Har du glömt bort ditt lösenord? och skriv in din e-postadress för att få ett e-mail med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

2. Användaren är inte aktiv: Varje användarinloggning har ett utgångsdatum. För att din inloggning ska fungera måste detta inloggningsdatum vara aktivt. Om du får meddelandet ”Användaren är inte aktiv” har din användaråtkomst upphört och måste återaktiveras av organisationsadministratören.

Följ anvisningarna nedan om du inte vet vem som är er Netigate-administratör.

Varför behöver jag en personlig inloggning?

För att skapa undersökningar och analysera resultat behöver du personlig tillgång till verktyget. Denna åtkomst måste verifieras av din organisation och åtkomsten måste alltid beviljas av en Netigate-administratör inom ditt företag. All data som är kopplad till ditt konto ägs av ditt företag, vilket innebär att vi inte har någon laglig rätt att skapa eller uppdatera användarinformation utan undertecknat samtycke från en administratör eller nyckelbeslutsfattare inom din organisation.

Det är mycket viktigt att du har en personlig inloggning registrerad i ditt eget namn och en e-postadress för att bevisa att du är en verifierad verktygsanvändare. Detta är viktigt på grund av GDPR, eftersom ägaren till användaren eller kontot är ansvarig för att skydda data från respondenterna.

Vem behöver jag kontakta för att få en personlig inloggning?

Det finns några saker du kan testa för att få tillgång till Netigate:

a. Det första steget du bör ta för få tillgång till Netigate är att kontakta din egna organisation. Varje Netigate-kund ska ha en eller flera administratörer som ansvarar för användarhanteringen av företagets konto. Om dina administratörer inte är tillgängliga, eller inte kan ge dig den åtkomst du behöver, är det mer utmanande att veta vart du ska vända dig.

b. När detta händer, eller om du helt enkelt inte räknat ut vem du ska kontakta internt, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så att vi kan hjälpa dig att hitta den kontakt du behöver.

c. Personen du bör kontakta på Netigate är den som tilldelats rollen som din primära företagskontakt.

d. Om du inte vet vem detta är kan du kontakta vårt Support-team som kommer att kunna hänvisa dig till rätt person.