Kära Netigate användare, Vår support är stängd idag mellan 12-13. Skicka oss en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelska support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Support

Dela liveresultat

Med Netigate har du möjlighet att dela live-resultat som röster eller svar från ett frågesport under ett evenemang. Använd Netigate under ett evenemang för att visualisera resultaten i realtid.

Hur delar jag live-resultat?

1. Skapa undersökningen du vill använda. Läs mer om att skapa undersökningar här.
  2. Gå till Distribuera -> Generell länk -> och ladda ner eller kopiera QR-koden.

3. Evenemangsdeltagare kan sedan skanna QR-koden och svara på frågan.

4. Du kan redovisa resultatet grafiskt i realtid, t.ex. på en tv-skärm. För att göra det behöver du gå in i undersökningens rapport. Klicka på    Dela och kopiera länken i pop up-fönstret.

5. Klistra in länken i en webbläsare och visa på skärmen. Resultaten uppdateras i realtid.