Kära Netigate användare, Vår support är stängd idag mellan 12-13. Skicka oss en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelska support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Support

Exportera som SPSS-format

Detta exporteringsformat finns tillgängligt för utvalda Netigate-licenser och tillhandahåller ofiltrerad rapportdata i .sav-format. Denna fil kan därefter laddas upp till en SPSS-programvara för interaktiv eller grupperad analysstatistik.

För att lägga till detta exportformat i ditt konto, kontakta din Netigate Account Manager.