Tillåt export

Genom att markera alternativet Tillåt export ger du rapportmottagarna möjlighet att exportera sin rapport i olika filformat. Du kan tillåta rapportmottagare att exportera den delade rapporten i upp till tre format: PowerPoint, Excel och PDF.

För att aktivera export trycker du på DELA> Inställningsikonen ⚙> Tillåt export (växlingsknappen på) . Alla tre format är valda som standard, men du kan välja vilket du vill använda dig av.

Obs! Export av delade rapporter speglar de inställningar och filter som rapportskaparen har tillämpat. Om rapportmottagaren har tillåtelse att filtrera, och utövar denna funktion innan export, kommer den exporterade filen inte att återspegla dessa ändringar.