Kära Netigate användare, Vår support är stängd idag mellan 12-13. Skicka oss en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelska support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Support

Graffärger

Med det här alternativet kan du ändra graffärger för alla dina rapporter. Den här inställningen påverkar alla användare som är anslutna till Netigate-kontot.Välj färger som matchar ditt företags färger. Välj bland lekfulla och klassiska färger.

Hur ändrar jag graffärger?

Du kan ändra färgen på en serie grafer genom att klicka på den specifika färgen som du vill ändra under Välj färg. Använd färgpaletten eller skriv in RGB-/Hex-koden för den färg du vill använda. Du kan även lägga till ytterligare färger genom att klicka på plus-knappen.

Klicka på Spara för att spara dina inställningar.