Ändra din frågeöversikt

Innehållsförteckning

Det finns mycket du kan justera och ändra inne i översikten av dina frågor för att presentera och tolka data på bästa möjliga sätt.

Du kan bland annat:

Lägg till en textruta i din frågeöversikt

1. Klicka på högst upp i det högra hörnet av din översikt
    2. Välj LÄGG TILL TEXT
    3. En textruta läggs då till längst ner på strecket. Om du vill kan du flytta och ändra storlek.
    4. Klicka inuti textrutan för att aktivera redigerings verktyg, detta låter dig redigera typsnitt, storlek, färg och justera tillagd text.
    5. För att ta bort en textruta, klicka på ikonen med en papperskorg överst i det högra hörnet av rutan.

Textboxar kan endast exporteras till PDF.

Ändra typ av diagram i din frågeöversikt

1. Klicka på diagram rutan i din frågeöversikt.
    2. Klicka på diagram symbolen.
    3. Välj en av de tillgängliga diagram typerna.

Duplicera eller ta bort en ruta i din frågeöversikt

Du kan lägga till samma ruta inom din frågeöversikt flera gånger om du behöver mer än en textruta eller om du vil visa samma data eller flera olika diagram typer.

1. Klicka på  i det högra hörnet av din frågeöversikt
    2. Välj
      • Lägg till text – för att lägga till en textbox
      • Lägg till diagram – för att lägga till ett diagram
      • Lägg till tid – för att lägga till ett tidslinje- diagram eller,
      • Lägg till tabell – för att lägga till en ny tabell
    3. För att radera en ruta, klicka på ikonen med en papperskorg i det högra hörnet av av rutan.

Ändra rutans storlek

För att maximera eller minimera en ruta i din frågeöversikt, klicka på pilarna i det övre högra hörnet av rutan.