Alle undersøkelser

Når du ønsker å se resultatene av en undersøkelse, eller redigere en eksisterende undersøkelse, må du gjøre det via menyen Alle undersøkelser. I denne menyen vil du få en rask oversikt over alle pågående og fullførte undersøkelser du har tilgang til gjennom din brukerinnlogging.

Filter på undersøkelser som skal vises

Du har flere alternativer som påvirker alle undersøkelsene dine. Du kan for eksempel filtrere undersøkelsene dine til å vise bare aktive, planlagte, pågående eller fullførte undersøkelser ved å klikke på nedtrekksmenyen Velg Mapper. Bare velg mappen(e) du ønsker å se i nedtrekksmenyen, eller klikk Velg alle for å se alle undersøkelsene. Du kan også filtrere på nedtrekksmenyen Velg status for å se undersøkelser med en bestemt status (for eksempel Aktiv eller planlagt).

Undersøkelseskalender

Du kan også vise undersøkelseskalenderen, som viser tidsplanen for alle undersøkelsene dine i en kalendervisning. Du kan justere visningen etter måned, uke, dag eller vise den i listeform. Du kan også filtrere kalenderen for å kun vise undersøkelser fra en bestsemt mappe.

undersøkelseskalender

Individuelle undersøkelser

I tillegg til disse overordnede funksjonene, ser du også listen over alle undersøkelsene dine med ulike handlinger angående individuelle undersøkelser.

Individuelle undersøkelser

Her er en steg-for-steg-oversikt over siden:

Undersøkelse: Navnet du ga undersøkelsen da den ble opprettet. Dette navnet kan endres om du går inn i redigeringsmodus for undersøkelsen og klikker på navnet øverst på siden. Klikker du på navnet til undersøkelsen her, vil du umiddelbart komme til redigeringsmoduset for undersøkelsen. Du vil også se et flagg. Flagget er basert på hvilke språkvalg som er gjort i innstillingene for undersøkelsen.

Status: Viser status for undersøkelsen:

Inaktiv – Inaktiv betyr at undersøkelsen ikke er aktiv for øyeblikket. Derfor kan den ikke besvares.

Aktive – Aktiv viser at undersøkelsen er online/aktiv, og du kan samle svar om du har en fungerende lenke eller utsendelse knyttet til undersøkelsen.

Planlagt – Dersom undersøkelsen er merket som planlagt, betyr det at undersøkelsen er aktivert, men startdatoen er ennå ikke nådd. Den er planlagt å bli aktivt på den angitte startdatoen.

Fullført – Undersøkelsen har vært aktiv, men sluttdatoen er passert. Når undersøkelsen er merket som fullført, har undersøkelseslenker og utsendelser blitt stengt, og er ikke lenger tilgjengelige.

Start: Dette er den angitte startdatoen for undersøkelsen.

Slutt: Undersøkelsens sluttdato. Den siste datoen undersøkelsen kan besvares på. Alle lenker avsluttes ved midnatt på denne angitte datoen.

Handlinger:

– Klikk på info-knappen for å motta ytterligere informasjon om undersøkelsen. For eksempel Generell informasjon, Distribusjonsinformasjon og Responsinformasjon.

– Klikk på konet for å redigere undersøkelsen. Du vil bli ført direkte inn i redigeringsmodus for undersøkelsen, og vil få muligheten til å gjøre endringer og oppdateringer. Les mer om hvordan redigere undersøkelser her.

– Klikk på ikonet for å gå direkte til menyen for Distribusjon for undersøkelsen. Det er der du lager meldinger og lenker for å samle svar. Du kan lese mer om distribusjon her.

– Klikk på diagramikonet for å se resultatene fra den aktuelle undersøkelsen. Du kan lese mer om rapporten her.

– Klikk på ikonet for å få flere valg for undersøkelsen. Du kan velge mellom Lag en kopi for å undersøkelsen og opprette en ny versjon av den, Slett for å sende undersøkelsen til kategorien over slettede undersøkelser i kontoen din, og Arkiv for å flytte undersøkelsen til kategorien over arkiverte undersøkelser i din konto.