Generere rapporter fra serie

Ved å generere rapporter fra serie, kan du spare deg for mye tid når når det gjelder rapportarbeid. Du kan opprette flere rapporter med bare noen få klikk, basert på serien i din nåværende rapportversjon. Hver rapport vil kun inneholde data for den spesifikke serien. Du kan også inkludere en total sammenligningsserie og bulkeksport, eller dele disse rapportene etterpå.

Vil du ikke lese hvordan du kan generere rapporter fra serie? Se denne videoen i stedet:

Hvordan generere rapporter fra serier

1. Opprett flere sammenligningsserier
  2. Klikk Menyen til venstre / Serier / Merk alle eller velg individuelle serier
  3. Klikk GENERER FLERE VERSJONERGenerere rapporter fra serie
  4. Et vindu for å generere flere versjoner åpnes
  5. Dersom du vil legge til en sammenligningsserie som inneholder alle ufiltrerte undersøkelsesdata, aktiverer du knappen for Inkluder totalresultatverdi
  6. Klikk OPPRETTLage flere versjoner
  7. En nytt vindu åpnes nederst i høyre hjørne, og der kan du velge å dele eller eksportere genererte rapporter. Eller du kan velge å gjøre det senere fra Menyen til venstre / Lagrede rapporter Eksportere eller dele rapporter
  8. Genererte rapporter er lagret under Menyen til venstre / Lagrede rapporter

Navnene deres er autogenerert fra originalrapportens Navn, Serienavn

Du kan endret navnet ved å klikke på rapporttittelen, legge inn rapporten og endre navnet ved å klikke på det.

Endre navn på rapporten