Netigate Success Center

Support

Informasjonskapsler på svarssiden

Hvilken type data blir registrert i en funksjonell informasjonskapsel på svarssiden?
Kan dere bekrefte at ingen personlige data blir samlet inn via informasjonskapsler – verken IP-adresse, enhets-ID eller annen informasjon som er direkte eller indirekte knyttet til en person?

Vi benytter en funksjonell informasjonskapsel ved følgende tre tilfeller:

Det er også en informasjonskapsel for informasjonsbanneret som sier Vi bruker en informasjonskapsel når en av innstillingene ovenfor er aktivert.

Informasjonskapsler benyttes alltid for funksjonell bruk, og vi lagrer eller samler aldri inn personlige eller sensitive data. Vi bruker ingen tredjepartstjeneste for sporing eller analyse av informasjonskapsler.