Lag en loop

I noen tilfeller behøver du at en undersøkelse går i loop. Det vil si at undersøkelsen starter på nytt igjen når respondenten trykker på fullfør. Dette er spesielt nyttig når du har en undersøkelse åpen for publikum, for eksempel en tilbakemeldingsstasjon med et nettbrett.

Når en respondent er ferdig med å svare, bør undersøkelsen hoppe tilbake til starten. Dermed gjør den klar for neste respondent i kø.

Hvordan lager jeg en loop?

Det finnes to alternativer for hvordan man oppnår å sende undersøkelsen i en loop.

Alternativ 1:

Gå til Innstillinger for undersøkelsen i redigeringsmodusen for undersøkelsen. Der finner du feltet «omdirigering nettside».

Lim inn linken til den gjeldende undersøkelsen i tekstboksen. Du finner url-adressen for undersøkelsen din ved å generere en Generell lenke som utsendingsalternativ i Distribusjon. Vær oppmerksom på at dette bare fungerer når du har en sluttekst i undersøkelsen.

Merk: Fjern https:// fra lenken for at loopen skal fungere.

Alternativ 2:
Du kan legge til Logikk på den siste siden i undersøkelsen.

Hvis du allerede har lagt til logikk i spørsmålene dine, vises logikksymbolet grønt, og den eksisterende logikken vises i logikkskjermen.

Du kan redigere eksisterende logikk ved å klikke den eksisterende regelen for å utvide den eller slette ved å klikke papirkurven.

Hvis du ikke har noen logikk i dette spørsmålet, klikker du Legg til logikk, og vinduet endres til en meny der du kan legge til logikken.

Du vil bli presentert med et alternativ for å velge om du vil skjule, varsle, gå til side eller Hopp til url fra rullegardinmenyen øverst til venstre etterfulgt av settet med regler som bestemmer når logikken skal være i kraft.

Bruk Hopp til URL-logikk, og lim inn URL-adressen for undersøkelsen i tekstboksen. Du finner nettadressen for undersøkelsen ved å generere en Generell lenke i menyen for Distribusjons.

Merk: Dette alternativet fungerer bare når undersøkelsen er aktiv. Du kan ikke bruke testlenken for å få funksjonen til å fungere.