Sideoppsett

Kontroller flyten i undersøkelsen din ved hjelp av Sideoppsett. Du kan selv bestemme hvilken rekkefølge respondentene skal få sidene og spørsmålene presentert. Til venste under den øverste navigasjonsmenyen, finner du en nedtrekksmeny med alle sidene dine. Her finner du også Vilkår og Samtykke, Introtekst og Slutttekst. Klikk på nedtrekksmenyen for å navigere mellom alle sidene dine.

Legg til ny og navngi til en side

Hvis du vil legge til flere sider, klikker du nedtrekksmenyen, og deretter Legg til ny side.

sideoppsett legg til side

Ved å legge til en tittel på siden din er det enklere å holde oversikt over hva som er hvor. Tittel legges til øverst på hver side.

Ved å flytte, kopiere eller slette en side kan du bedre kontrollere flyten i undersøkelsen din.

Flytt, slett og kopier side

Flytt side

For å flytte på en side, klikker du på de seks små rutene til venstre for sidenavnet, dra og slipp den der du vil ha den.

sideoppsett flytt side

Slett side

Hvis du vil slette en side, bruker du papirkurven til høyre for sidetittelen.

sideoppsett slett side

Dette alternativet er også tilgjengelig i alle-sider-visningen i høyre hjørne av gjeldende side.

Kopier side

I Alle Sider-visningen vil du også se ikoner for kopiering av siden, samt legge til Logikk på siden.

Tips: Vi anbefaler at du bare har ett spørsmål per side i undersøkelsen. Grunnen til dette er ganske enkelt å gjøre det enklere for deg hvis du vil legge til Logikk senere. Logikk bør alltid legges til etter at alle sider og spørsmål er gjort.

Du har kanskje allerede sett at det på Side-menyen er alternativer for Vilkår & Samtykke, Introtekst og Slutttekst. La oss ta en rask titt på hva disse er, og hva de brukes til.