Passordinnstillinger

Passordinnstillinger er plassert i kontoinnstillingene dine. Dette alternativet gjør det mulig for administratorer å angi de nødvendige kravene til passordstyrke i kontoen de er administrator for. Denne innstillingen påvirker alle brukere som er koblet til kontoen.

passordinnstillinger

Når du angir passordinnstillinger, kan du justere følgende:

1. Minste antall tegn totalt: Angi minimum antall tegn som må brukes i et passord.
  2. Minimum antall spesialtegn: Angi antall spesialtegn (! % & @ # $ ^ * ? _ , ~) som må brukes i et passord.
  3. Angi utløp av passord: Hvis aktivert, angir du (i dager) når alle kontopassord utløper. Hvis du for eksempel angir 90 dager, må alle brukere angi et nytt passord hver 90.
  4. Antall ganger et passord kan brukes på nytt: Denne innstillingen gjør det mulig for systemet å lagre tidligere brukte passord i brukerloggen. Dette krever at brukerne velger nye passord når maksimumsgrensen er nådd. De vil ikke kunne gjenbruke nylig brukte passord. Hvis du for eksempel angir 2 passord, kan ikke brukeren bruke de to mest brukte passordene på nytt.