Opprett en undersøkelse

Innholdsfortegnelse

Opprett en undersøkelse i Netigate plattformen. Netigate er et Gjør-det-selv-verktøy, så det viktigste å lære er hvordan du oppretter en undersøkelse.

Vil du ikke lese? Se denne videoen (engelsk) i stedet:

Når du er på Startsiden, finner du knappen «Opprett en undersøkelse» i høyre hjørne. Ved å trykke på denne knappen får du muligheten til å opprette en tom undersøkelse, lage en kopi av en av dine eksisterende undersøkelser, eller bruke en av de flere Netigate-malene i Spørsmålsbanken utviklet av Netigate eksperter. Disse er kategorisert etter bruksområde.

Uansett hvilket alternativ du velger, kan du alltid få tilgang til Netigates Spørsmålsbank hvis du trenger inspirasjon.

Bruke maler

Netigate eksperter har forhåndslaget noen maler som du er mer enn velkommen til å bruke. Det finnes blant annet maler for kundeopplevelsesundersøkelser, medarbeiderundersøkelser og markedsundersøkelser.

Når du finner en mal du liker, kan du forhåndsvise den før du bestemmer deg for å bruke den.

Kopier fra undersøkelsene mine

Hvis du vil opprette en ny undersøkelse (en kopi) fra en av de eksisterende undersøkelsene dine til for eksempel gjøre en referanserapport, så kan du det! Men husk; den nye kopien være en eksakt kopi av den forrige hvis du vil kunne sammenligne. Du kan IKKE legge til eller fjerne spørsmål når du skal genere referanserapporter.

Denne funksjonaliteten kan også nås fra Alle Undersøkelser-fanen. I denne menyen er det generell informasjon om undersøkelsen, for eksempel undersøkelsesnavn og språket på spørsmålene. Du kan klikke på forstørrelsesglassikonet for å forhåndsvise den spesifikke undersøkelsen. Finn evalueringen du vil kopiere, og klikk på de tre prikkene i Handlings-kolonnen til høyre.

Finn ut mer om Alle undersøkelser-fanen i denne videoen (engelsk):

Merk: Innholdet i biblioteket kan variere avhengig av bedriftens geografiske plassering og språkinnstillingene dine. Dette avgjøres av kontoens administrator.

Velg alternativene du vil inkludere osv. og klikk på Opprett.

Merk: Hvis undersøkelsen er slettet, kan den ikke kopieres. Hvis du vil kopiere en slettet undersøkelse, følg trinnene nedenfor.

Aktivere en arkivert eller slettet undersøkelse

Hvis du vil kopiere en allerede arkivert undersøkelse, gjør du følgende:
    For å ha tilgang til mappen Slettet eller Arkivert, må du ha slette-rettigheter. Dette angis av kontoadministrator i brukeradministrasjon.

1. Gå til Alle Undersøkelser i den øverste navigasjonsmenyen.
    2. Velg mappen for Arkiverte undersøkelser i rullegardinmenyen.
    3. Finn den du vil kopiere, fra listen over arkiverte undersøkelser.
    4. Klikk på de tre punktene i handlings-kolonnen, og velg Opprett Kopi.

Hvis undersøkelsen du vil lage en kopi av, befinner seg i mappen Slettede undersøkelser, må du først flytte den til Arkiverte undersøkelser, og deretter følger du trinnene ovenfor.