Administrere oppsett

Når du skaper din egen rapport kan du skjule eller endre rekkefølgen på spørsmålene under Administrere oppsett i menyen til venstre i rapporten. Når du skal arbeide med rapporten vil den være forhåndsdefinert til å vise alle spørsmål og svar.

Du finner denne tilgangen under Administrere oppsett i menyen til venstre.

Vil du ikke lese hvordan du kan administrere oppsett? Se denne videoen i stedet:

Hva kan du gjøre i Administrere oppsett?

Administrere oppsett

Denne menyen gir deg fire ulike alternativ å velge mellom som alle vises med et eget symbol. Alle endringer du gjør i menyen Administrer oppsett skjer i sanntid, og du ser resultatene av handlingen din umiddelbart.

– Ved å dra og slippe dette ikonet kan du flytte et spørsmål rundt i rapporten. Trykk på venstre museknapp og hold den nede mens du drar spørsmålet til ønsket posisjon. Du vil se et åpent område der du kan slippe spørsmålet ditt.

– Ved å klikke på dette ikonet, hindrer du spørsmålet fra å være synlig i rapporten. Det vil fortsatt være i din liste med spørsmål, men ingen data vises i rapporten. Du kan klikke på ikonet på nytt dersom du ønsker å gjøre spørsmålet synlig igjen.

– For å fjerne et spørsmål fra rapporten, kan du klikke på dette krysset. Når du har fjernet spørsmålet, vil det ikke lenger være med i listen over spørsmål og vises ikke i rapporten.

– Ved å klikke på Legg til åpnes et vindu der du kan velge å legge til et spørsmål eller en undersøkelsesberegning i rapporten. Du kan for eksempel legge til et spørsmål du tidligere har fjernet, eller legge til en presentasjon av rapportens svarfrekvens. Klikk kun på spørsmålene eller beregningene du vil inkludere i rapporten, og trykk deretter Legg til. Alt du legger til vil bli plassert nederst i rapporten. For å flytte det, kan du benytte dra-og-slipp-funksjonen som er forklart ovenfor.