Frågebanken

Innehållsförteckning

När du skapar en undersökning i Netigate har du möjlighet att skapa en tom undersökning, kopiera från en befintlig undersökning eller använda en mall från Netigates frågebank. De förgjorda undersökningarna i frågebanken är utvecklade av Netigate-experter och finns tillgängliga för alla Netigate-användare.

Var hittar jag frågebanken?

Det finns två sätt att komma åt Netigates frågebank.

Den första metoden är i skapande läge när du vill göra en ny undersökning. Klicka på knappen Skapa ny undersökning så visas både ett alternativ för populära mallar och alla mallar. Bläddrar i kategorierna, förhandsgranska och välj den mall som passar dig.

Du kan också komma åt mallarna från redigeringsläget i en undersökning. Frågesbanken kommer alltid att finnas överst i verktygsfältet till vänster.

Vad hittar jag i frågebanken?

I frågebanken kommer du att se tre huvudkategorier: Kundnöjdhet, medarbetarengagemang och marknadsundersökning. Du hittar också en flik med populära  ämnen. Dessa kategorier ser olika ut beroende på  typ av undersökning. De kan naturligtvis också användas för andra ändamål, men dess avsedda användningsområden ser du  i titeln.

I varje mall finns en kort text angående mallens innehåll och avsikt. Du har alltid möjlighet att förhandsgranska en mall innan du väljer den som önskad mall.

Kan jag anpassa mallarna i frågebanken så att de passar min organisation?

Ja självklart! Du kan lägga till och ta bort frågor som du vill, använda en hel mall eller bara använda den som inspiration för din egna undersökning.