Product Updates

Exportera visningsstatistik och inställningar för delade länkar till Excel

Du kan nu exportera visningsstatistik och inställningar för delade länkar till Excel. Välj vilka rapport du vill titta på och ladda ned filen på ett klick.

Den här funktionen förenklar felsökning när du delar flera rapporter med olika inställningar. Dessutom så får du med information om rapportens visningar. Du kan se vem som har tittat på den delade rapporten och hur många gånger den har visats.