Product Updates

Eksportere visningsstatistikk og innstillinger for delte lenker til Excel

Du kan nå eksportere visningsstatistikk og innstillingene for delte lenker til Excel. Velg rapportene du vil sjekke, og last ned filen med ett klikk.

Denne funksjonen forenkler feilsøking når du deler flere rapporter med ulike innstillinger. Du får også informasjon om rapportens visninger. Du kan se hvem som har sett på den delte rapporten, og hvor mange ganger den ble vist.