Training Sessions

Steg 1: Netigate Academy

Grundutbildning i plattformen

Dessa online sessioner är ett smidigt sätt för er som kunder att lära er mer om vårt verktyg och ämnen som rör undersökningar. Det är också ett utmärkt tillfälle för att ställa frågor.

Steg 2: Netigate Academy

Fördjupning: Netigates Rapport- och resultatmodul

I denna kurs dyker vi djupare in i rapportdelen i Netigate. Utbildningen passar dig som är erfaren användare men även ny användare i Netigate.

Steg 3: Netigate Academy

Fördjupning: Digitala rapporter.

I denna kurs fokuserar vi på hur du som Netigate-användare kan skapa digitala rapporter direkt i plattformen och enkelt dela resultat och insikter med andra, både i och utanför din organisation.

Digitalt öppet hus

Varje onsdag mellan kl. 9-10 har vi digitalt öppet hus för våra kunder, fullproppat med tips & idéer i vår plattform! Under timmen finns vi tillgängliga för att svara på frågor och visar funktionalitet som vi vet uppskattas av många av våra kunder.