Kära Netigate användare, Vår support är stängd idag mellan 12-13. Skicka oss en e-post på support@netigate.se eller ring vår engelska support +44 (0) 207 097 0375.

Netigate Success Center

Product Updates

feb 2020

Visa lista av dolda ord

I den nya rapporten kan du nu inspektera och ändra listan över alla ord som du manuellt valt att dölja i dina ordmoln. Du kan också ta reda på om någon av dina svartlistor är aktiverade i ditt konto vilket förhindrar vissa ord från att visa i dina ordmoln (admininställningar)

Gå till Inställningar i ditt ordmoln och klicka på dolda ord i det högra hörnet. Då kommer då se alla dolda ord i en dropdown – meny. Om du ångrar dig och vill inkludera ett eller flera ord igen i ditt ordmoln väljer då enkelt den individuella kryssrutan eller Välj alla och klicka på Restore Words.

Om du delar en rapport som innehåller ordmoln med dolda ord, kommer dessa ord inte att synas för mottagarna.

Denna funktioner låter dig enkelt och effektivt jobba med ordmoln och inkludera och exkludera vissa ord från respondenterna.