Product Updates

feb 2020

Vis liste over skjulte ord

I den nye rapporten kan du inspisere, og endre, listen over alle ord som du manuelt valgte å skjule i ordskyen din. Du kan også finne ut om noen av dine svartelister er aktivert på kontoen din, og hindrer visse ord å vises i ordskyen din (admin-innstillinger).

Gå til Alternativer i ordskyen din, og klikk på Skjulte ord øverst i høyre hjørne. Du vil da se alle skjulte ord i en nedtrekksmeny. Dersom du angrer og ønsker å ta med et eller flere ord i ordskyen igjen, kan du enkelt markere ordet, eller Merk alle og klikk Gjenopprett ord.

Dersom du deler en rapport med ordsky som inneholder skjulte ord, vil ikke disse ordene være synlig for mottakerne av rapporten.

Denne funksjonen lar deg enkelt og effektivt arbeide med ordskyer, og inkludere og ekskludere visse ord fra respondentenes svar.