Product Updates

dec 2019

Språk i sidfoten vid delade rapporter

Du har nu möjlighet att ändra språk i dina delade rapporter. När du scrollar ner till botten ser du 4 flaggor i sidfoten där du kan växla språk mellan engelska, tyska, norska och svenska.

language footer

Vad betyder detta för sig som Netigate- användare?

När du delar en rapport behöver du inte oroa dig för att dina rapport-mottagares språkinställningar. Du kan välja vilket språk som de är mest bekväma med, oavsett vilket språk du jobbar i inne i Netigates plattform.

Note: Denna funktion ändrar språket i själva verktyget t.ex. beskrivningar, fel med mera. Det ändrar inte språket för de faktiska frågorna och resultaten. För att ändra språket av själva frågorna behöver undersökningen ha skapats i verktyget för flera språk. Du kommer att se en rullgardinsmeny i det övre högra hörnet av din rapport för att byta undersökningsspråk om detta är tillgängligt.