Startsida

När du har loggat in på ditt Netigate-konto kommer du att se startsidan. Överst ser du huvudnavigeringsfältet och nedan hittar du bland annat en lista över dina senast redigerade undersökningar, din aktivitetskalender och inspiration.

Du kan enkelt komma åt redigeringsläge, distribution eller enkätrapporten via startsidan.

I navigeringsfältet längst upp har du också tillgång till ditt konto. Här kan du komma åt dina kontoinställningar och växla mellan konton om du har flera stycken, samt logga ut.

Förstoringsglaset gör det enkelt att söka efter en specifik undersökning var du än befinner dig på plattformen.

Aktivitetsrutan visar den aktuella enkätens  kontoaktiviteter samt kommande aktiviteter, till exempel schemalagda sändningar.

Om du känner dig osäker eller behöver hjälp kan du alltid komma åt kundsupporten via länkarna längst ner på sidan.